SOMMARENS LAGERTÖMNING! ERBJUDANDEN GÄLLER FRAM TILL 14.7.! FRI FRAKT FÖR ALLA AIRTRACKS
0

Din köpvagn är tom

Tips och tricks för din AirTrack

2 min läst

Tips och tricks för din AirTrack

Här kommer några tips och trick på hur och till vad du kan använda din nya

AirTrack Nordic matta. AirTrack är som ett studsande golv och du kan använda det till gymnastik, cheerleading, parkour, till trixande eller till olika sorters hopp och flips.

Med Air Track kan du säkert träna hopp och flips utan att var rädd att du skall landa hårt.  Air Track ger dig studs, som ger dig mera luft och kraft åt dina hopp. Du kan justera studsmängden på mattan genom att ändra på lufttrycket. Med maxluft känns Air Track hård och genom att minska trycket känns den mer flexibel och mjukare. Du hittar det rätta trycket genom att testa olika lufttrycksmängder.

Air Track mjukar även upp landningen så du kan vara säker på att ifall ditt trick går som planerat, och du kan förhindra en större olycka. Kom ihåg att Air Track inte är tillverkad som landningsmatta så var vänlig och försök inte hoppa från höga höjder ner på Air Track.

Air Track Nordic gymnastik och lekmattor är överlägsna när det gäller säker träning på matta för gymnaster och cheerleaders. Med AirTrack kan du träna trick, hopp och stunts även hemma eller utomhus. Med Air Track Nordic träningsmattor kan du foga ihop exakt den uppsättning du vill ha och starta träningen precis när du vill och var du vill!

AirTrack Nordics mattor är även perfekta till träning av parcour och trickträning. Med mattan, kan du tryggt träna nya trick utan att skada dig. Mattan är så enkel att bära , så du har lätt att bära den utomhus och träna din favoritsport.

Dessa AirTracks är även lämpliga för träning av kampsporter. Du kan utföra kontrollerade rullningar och säkra fall.