MEGA SOMMARREA! ERBJUDANDEN GÄLLER FRAM TILL 23.6.! FRI FRAKT FÖR ALLA AIRTRACKS
0

Din köpvagn är tom

AirTrack Nordic

AirTrack är en luftfylld gymnastik och lekmatta för inomhus- och utomhusbruk.påminner om ett flexibelt golv som används i gymnastiken och det kan användas för gymnastik, cheerleading, parkour, tricks och andra slag av hopp och flips. AirTrack mjukar upp landningar och tillåter högre hopp. Den minskar på hjudet från studsarna och ytmaterialet förhindrar glidning.

AirTrack mattorna är gjorda av testat och icke-giftigt PVC Tarpaul. Högklassigt tillverkade material och produktionsmetoder garanterar att mattan håller luft och vatten.

AirTrack är enkel att fylla med luft samt att tömma med den medföljande elektriska pumpen. Det tar endast några minuter att tömma och fylla mattan. Pumpen tillåter även ett individuellt lufttryck i mattan.

AirTrack Nordic mattan är behändig att fälla ihop och rulla ihop vid förvaring. När AirTrack är ihoprullad, kan du knyta ihop den med snören eller förvara den i den medföljande förvaringspåsen. Förvara alltid AirTrack på ett torrt ställe. Packa inte in eller transportera AirTrack när den är fuktig eller smutsig.

Efter användning, rengör och torka AirTrack mattans yta. Använd vatten och svag tvål till avtorkning. Använd inga industriella rengöringsprodukter. När ytan har torkat, rulla ihop mattan från mattans undersida. Se till att mattan är absolut torr innan ihoprullningen påbörjas.

Frakt

Den är gratis! Vi bjuder gratis frakt i Sverige med PostNord och DHL på alla våra produkter.

Ja, vi fraktar till nästan alla länder i världen.

Efter att vi fått in din beställning, tar det 5-15 dagar för dig att få din AirTrack Nordic matta.

Frakt tider varierar beroende på var du bor, men vi använder enbart den snabbaste och mest pålitliga fraktservice.

Tips

Vi har gjort en speciell guide för reparationssats. Du kan ladda ner den från den här länken: Reparation instruktion