MEGA SOMMARREA! ERBJUDANDEN GÄLLER FRAM TILL 23.6.! FRI FRAKT FÖR ALLA AIRTRACKS
0

Din köpvagn är tom

Nyhetsbrev

Som prenumerant på vårt nyhetsbrev är du en del av AirTrack Nordics gemenskap. Bli en av de första att få information om exklusiva förmåner, rabatter, kampanjer och våra senaste nyheter. Du sparar pengar och håller dig informerad om våra produkter!

Prenumerera på nyhetsbrevet nedan.

 

HÄR ÄR NÅGRA ANLEDNINGAR TILL VARFÖR DET LÖNAR SIG ATT PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV:

EXKLUSIVA FÖRMÅNER

Vi vill belöna våra lojala kunder genom att erbjuda dem värdefulla förmåner som gör din shoppingupplevelse ännu bättre. Som prenumerant på nyhetsbrevet får du specialerbjudanden som bara är tillgängliga för dig.

RABATTER

Spara pengar genom att ta del av våra exklusiva rabatter. Vi skickar regelbundet information om våra rabattkampanjer till nyhetsbrevsprenumeranter, så att du kan vara bland de första att dra nytta av de bästa erbjudandena.

KAMPANJER

Håll dig uppdaterad med våra senaste kampanjer. Vi har ständigt olika kampanjer på gång som erbjuder fantastiska möjligheter att spara på dina favoritprodukter eller hitta nya favoriter.

NYHETER

Vill du vara bland de första som får veta om våra senaste produkter? Som nyhetsbrevsprenumerant får du förstahandsinformation om våra nya produkter och du kan se till att du får de produkter du vill ha innan de är slutsålda.

HUR AVREGISTRERAR JAG MIG FRÅN NYHETSBREVET?

Vi förstår att preferenser kan ändras, och därför gör vi det så enkelt som möjligt att avregistrera sig från nyhetsbrevet. I slutet av varje nyhetsbrev finns en länk där du enkelt kan avbryta din prenumeration. Klicka bara på länken och bekräfta din avbeställning så kommer vi inte längre att skicka nyhetsbrevet till dig. Vi vill se till att våra meddelanden uppfyller exakt dina behov och preferenser.

Tack för att du överväger att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi ser fram emot möjligheten att hjälpa dig och ge mervärde till din hobby genom AirTrack Nordic. Välkommen till vår community!

REGLER OCH VILLKOR FÖR DRAGNINGEN

1. Tävlingsarrangör: IP-Agency Finland Oy, Honkanummentie 13, 01380 Vantaa, Finland. Företagsnummer 0993163-7

2. Deltagande i utlottningen: Du deltar i utlottningen genom att prenumerera på Airtrack Nordic nyhetsbrev med din egna giltiga e-postadress. Dragningen är öppen för personer bosatta i Europa, med undantag för personalen hos arrangören.

3. Kampanjperiod: Var 6:e månad fram till 5.3.2024.

4. Utlottning och meddelande till vinnaren: Priset kommer att dras var sjätte månad den första arbetsdagen i den aktuella veckan, bland alla prenumeranter på nyhetsbrevet. Vinnaren kommer att meddelas personligen av arrangören på den e-postadress som vinnaren uppgett. Arrangören kommer överens med vinnaren om arrangemangen för priset. Arrangören förbehåller sig rätten att offentliggöra vinnarens namn på sin webbplats och Facebook-sida.

5. Pris: Priset är en Special edition Airtrack!

6. Begränsningar av priset och vinnarens ansvar: Begränsningar av priset och vinnarens ansvar: Priserna är personliga och kan inte överlåtas. Priset kan inte bytas ut mot kontanter.

7. Arrangörens ansvar: Arrangörens ansvar gentemot deltagarna överstiger inte värdet eller beloppet av de priser som nämns i dessa regler. Arrangören är ansvarig för lotteriskatten.

8. Regler för dragningen och efterlevnad av reglerna: Genom att delta i dragningen samtycker deltagarna till att följa dessa regler och arrangörens beslut. Arrangören förbehåller sig rätten att utan förklaring dra tillbaka alla bidrag som inte följer reglerna. Eventuella oklarheter i tillämpningen och tolkningen av reglerna kommer att lösas av arrangören.