VINTERNS LAGERTÖMNING! ERBJUDANDEN GÄLLER FRAM TILL 25.2.! FRI FRAKT FÖR ALLA AIRTRACKS
0

Din köpvagn är tom

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet och delta i utlottningen av en Special edition Airtrack!

Som prenumerant på nyhetsbrevet är du en del av vår community. Du är en av de första att få de bästa erbjudandena och aktuella förmåner från Airtrack Nordic! Som prenumerant på nyhetsbrevet deltar du också automatiskt i en utlottning av en Special edition Airtrack!

Prenumerera på nyhetsbrevet nedan.

 

Regler och villkor för dragningen:

1. Tävlingsarrangör: IP-Agency Finland Oy, Honkanummentie 13, 01380 Vantaa, Finland. Företagsnummer 0993163-7

2. Deltagande i utlottningen: Du deltar i utlottningen genom att prenumerera på Airtrack Nordic nyhetsbrev med din egna giltiga e-postadress. Dragningen är öppen för personer bosatta i Europa, med undantag för personalen hos arrangören.

3. Kampanjperiod: Var sjätte månad. Nästa dragning äger rum den 5.3.2024.

4. Utlottning och meddelande till vinnaren: Priset kommer att dras var sjätte månad den första arbetsdagen i den aktuella veckan, bland alla prenumeranter på nyhetsbrevet. Vinnaren kommer att meddelas personligen av arrangören på den e-postadress som vinnaren uppgett. Arrangören kommer överens med vinnaren om arrangemangen för priset. Arrangören förbehåller sig rätten att offentliggöra vinnarens namn på sin webbplats och Facebook-sida.

5. Pris: Priset är en Special edition Airtrack!

6. Begränsningar av priset och vinnarens ansvar: Begränsningar av priset och vinnarens ansvar: Priserna är personliga och kan inte överlåtas. Priset kan inte bytas ut mot kontanter.

7. Arrangörens ansvar: Arrangörens ansvar gentemot deltagarna överstiger inte värdet eller beloppet av de priser som nämns i dessa regler. Arrangören är ansvarig för lotteriskatten.

8. Regler för dragningen och efterlevnad av reglerna: Genom att delta i dragningen samtycker deltagarna till att följa dessa regler och arrangörens beslut. Arrangören förbehåller sig rätten att utan förklaring dra tillbaka alla bidrag som inte följer reglerna. Eventuella oklarheter i tillämpningen och tolkningen av reglerna kommer att lösas av arrangören.